Tuinontwerp

Op zoek naar een tuinontwerp?

De tuin is onderdeel van ons huis en daarmee een belangrijk onderdeel van ons leven. Het is van belang dat we ons er prettig voelen. Bent u op zoek naar een uniek tuinontwerp voor uw situatie? Of bent u op zoek naar iemand die uw ideeën in een ontwerp kan omzetten? Dan bent u bij Groenstudio De natuurtuin op het juiste adres.

Voorbeelden tuinontwerpen

Wilt u inspiratie opdoen voor uw tuinontwerp? Bekijk voorbeelden van tuinontwerpen. Op de pagina Fotogallerij vind u diverse foto’s van lopende projecten die Gerd van Helden deelt via de sociale media: FacebookTwitterPinterest.

Uw droomtuin realiseren

Uw droomtuin realiseren met behulp van De Natuurtuin. Groenstudio De natuurtuin verzorgt het tuinadvies en de tuinontwerpen. Het uitvoerende team van de Groenstudio is De Natuurtuingroep: een groep vakkundige hoveniers werken het ontwerp uit onder leiding van Gerd van Helden. Gerd coördineert de opdracht en zorgt ervoor dat uw droomtuin gerealiseerd wordt.

Informatie en/of vragen over tuinontwerpen? Neem vrijblijvend contact op met Gerd van Helden: bel 06- 53235398 if mail naar gerd@natuurtuin.nl.

Contact