Tuinadvies

Een nieuwe tuin laten aanleggen, een bestaande tuin aanpassen of op zoek naar tuinadvies voor het onderhouden van uw tuin. Voor al deze en andere tuinzaken kunt u tuinadvies vragen bij Groenstudio De Natuurtuin

Tuinadvies Groenstudio De Natuurtuin

Vanuit de Groenstudio wordt tuinadvies gegeven, tuinontwerpen gemaakt en projectbegeleiding verzorgd. Mooie tuinen maken met een natuurlijk karakter. Groen, eenvoud, duurzaam, rustgevend en natuurrijk staan hierbij centraal.

  • Tuinadvies
  • Tuinontwerp
  • Projectbegeleiding

De persoon achter

Gerd van Helden is dé persoon achter Groenstudio de Natuurtuin. Gerd haalt het maximale uit bestaande situaties door in te voelen in de plek. Invoelen waar de tuin, het land, om vraagt. Immers elke plek is anders, zoals elk mens anders is. Door er op af te stemmen ontwerpt hij een tuin die uniek is. Daarbij luistert hij goed naar de klant.

In combinatie met creativiteit en het financiële perspectief, waarbij hergebruik centraal staat, komt hij tot een zo groen en natuurlijk mogelijk ontwerp, omwille van een levende tuin. “Natuurlijke tuinen maken is mijn passie. Bij het ontwerpen en realiseren van natuurlijke tuinen staat Groen, Eenvoud, Duurzaamheid, Rust en Balans centraal.”

Tuinadvies Groningen

De Natuurtuin is gevestigd in Groningen (Haren). Gerd wordt echter ook regelmatig gevraagd voor tuinen elders in het land en zelfs daarbuiten. Woont u niet in de omgeving van Groningen, maar spreken de tuinen van Gerd van Helden u aan? Neem dan contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Contact

Online tuinadvies

Groenstudio De natuurtuin is ook via sociale media te volgen. Zo kunt u bijvoorbeeld in Aan de Tuintafel informatie en tips krijgen over (natuurlijk) tuinieren. Ook via Twitter, Facebook, LinkedIn en via het contactformulier op de website kunt u contact zoeken voor tuinadvies.