Tuin inspiratie

Wilt u tuin inspiratie opdoen?

Tuin inspiratie opdoen? Een nieuwe tuin laten aanleggen, een bestaande tuin aanpassen of op zoek naar tuinadvies voor het onderhouden van uw tuin. Er zijn veel verschillende redenen om tuinideeën op te doen.

Online inspiratie opdoen voor uw tuin

In Aan de tuintafel vindt u diverse video’s met informatie en tips over (natuurlijke) tuinen en tuinieren. Daarnaast zijn er diverse ontwerpen en foto’s gedeeld via de sociale media. Genoeg mogelijkheden om inspiratie op te doen voor uw tuin.

Bezoek de Natuurtuin voor tuin inspiratie

Wilt u tuin inspiratie opdoen in een echte natuurtuin? Kom dan naar De Natuurtuin in Haren (Gn). De Natuurtuin is al ruim 25 jaar één van de weinige Natuurtuinen in Nederland. De natuurtuin is op afspraak te bezoeken.

Contact

De ideeën voor uw tuin uitwerken

Als u ideeën heeft, kunt u de volgende stap maken: het uitwerken van een ontwerp. Groenstudio De natuurtuin heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het vertalen van ideeën en mogelijkheden in creatieve en economische ontwerpen.

Hulp nodig bij het uitwerken en/of realiseren van uw tuinideeën? Neem vrijblijvend contact op met Gerd van Helden: bel 06- 53235398 of mail naar gerd@natuurtuin.nl.