Bezoek De natuurtuin ook buiten het Open Tuin seizoen

Uniek in Noord-Nederland is de Natuurtuin in Haren. Een voorbeeldtuin van een natuurlijke tuin in al haar facetten. Dé plek om de sfeer te proeven van wat natuur in een tuin kan zijn.

Locatie De natuurtuin
In 1996 is Gerd van Helden gestart met de aanleg van de Natuurtuin en het wordt wel het ‘geheim van Haren’ genoemd. In de Natuurtuin is alles te vinden wat een tuin tot een tuin maakt, zoals; gevarieerde beplanting, diverse terrassen en zitjes,  een natuurlijke vijver, stromend water, stapelmuren en een pergola. U krijgt beeld en gevoel bij een natuurlijke tuin en bent altijd vrij om vragen te stellen.

Verkoop planten en natuurlijke materialen
Bij de Natuurtuin kunt u terecht voor vaste planten, siergrassen, kruiden, water- en moerasplanten, kleinfruitstruiken, fruitbomen, rozen, klimplanten, heesters, voorjaarsbollen en zaden voor (moest)tuin (planten zoveel mogelijk biologisch). Daarnaast worden er natuurlijke tuinmaterialen verkocht zoals tamme kastanje hout, lariks, eikenhout, natuursteen, gebakken bestratingsmateriaal, bodemverbeteringsproducten van Agriton, gereedschap van brons, koperen ringen en tape tegen slakken, sedumdaksystemen met sedummatten (of lossen planten) en herbruikbare materialen.

Bezoek de Natuurtuin
U kunt tijdens openingstijden langskomen of op afspraak. Vanaf 17 oktober 2015 is de Natuurtuin gesloten. U kunt uiteraard wel op afspraak langskomen.

Openingstijden (maart t/m oktober):
Vrijdag 10.00 – 16.00 uur
Zaterdag 10.00 – 16.00 uur

Op afspraak langs komen buiten de openingstijden? Neem dan contact op met Gerd van Helden (06-53235398), mail naar gerd@natuurtuin.nl of vul het contactformulier in.

Wilt u zelf ook graag een natuurlijke tuin? Vanuit de Groenstudio geven we tuinadvies en maken we tuinontwerpen.

Neem direct contact op met Gerd van Helden om uw vragen te stellen en/of mogelijkheden te bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.